Хидроизолация на покриви

Хидроизолация на покриви в София

Търсите фирма за хидроизолация на покрив в София, която да ви предложи високо качество, гаранция и ниски цени? Имате теч на покрива и ви трябва хидроизолация? Ние от PokriviSofia.net ще поправим нещата! Всеки покрив, изложен на агресивните влияния на времето има момент, в който трябва да се ремонтира и изолира допълнително.

Ако хидроизолацията на покрива положена в момента е битумна, течовете могат да се дължат на няколко фактора:

- Качество на материала.
- Качеството на работата.
- Факта, че битума не приема температурните разширения (лято и зима), поради тази причина той може да се напука или отлепи.

Полагането на ролкови материали изисква високо-квалифициран персонал, тъй като е необходимо да се обърне специално внимание на шевовете между ролките, аераторите, капачките, парапетите и отдушниците на покрива. Един 1000 м² покрив има над 1 км. наставки и шевове. При тази статистика, вероятността да се допусне грешка е много голяма. А само един отвор от 1 мм в тези 1 километра шевове може да доведе до големи бели за покрива ви!

Ако имате теч на покрива, той трябва да се елиминира възможно най-рано, преди да доведе по-големи проблеми, затова свържете се с "Покриви София" сега! Логично е за ремонта на покриви да се използва най-разпространеният вид ролкова битумна хидроизолация (защото е най-евтина), но когато търсим по-високо качество, алтернатива са и безшевните хидроизолационни материали като течна гума.

Екипа на "Трейд Билдинг 91" ЕООД (PokriviSofia.net) извършва хидроизолация на покрив с няколко различни материала, в зависимост от типа на обекта, бюджета и желанието на клиента:

  • Изола Петров.
  • Salambo.
  • General Membrane.
  • Чешки битум.
  • Руски битум.
  • Течна гума.

Когато се наложи да се извърши ремонт и изолация на покрива, често се налага избор на хидроизолация между обмазна хидроизолация, и битумна хидроизолация. И двата вида хидроизолации имат своите качества, но имат и недостатъци. Затова, публикуваме отдолу малко повече информация, за да можете да изберете.

Вариантите за хидроизолация на покрив които извършваме в "Покриви София" са два основни типа:

Битумна хидроизолация:

Битумните мембрани са едни от най-ползваните решения за хидроизолация и ремонт на покрив. Предимството на битумната (рулонната) хидроизолация пред разливната (мазаната) хидроизолация е, че битумните мембрани са произведени в завод, по специални стандарти и са лабораторно тествани за издръжливост, докато разливната хидроизолация се приготвя директно на обекта.

При приготвянете на течната хидроизолация, пропорциите зададени от производителя може да бъдат объркани, което може да доведе до влошаване на качеството на изолацията ви. По този начин характеристиките на обмазната хидроизолация описани от производителя, стават различни от тези, които реално получавате при предаването на обекта.

Тук се появява и въпросът дали една строителна бригада може да забърка материал със същото качество, както произведения в завод и ISO сертифициран битум. Битумните хидроизолации са силно подходящи за нашите географски ширини, поради високата им издръжливост, което обуславя и по–големите гаранции за качество от до 10-15 години.

Битумните хидроизолационни материали, също така са приети екологично. Компонентите им са без радиоактивни елементи, не са канцерогенни, не съдържат токсични и вредни вещества.

Трайност и издръжливост са едни от основните характеристики на битумните мембрани. Техни предимства са: водонепропускливост, гъвкавост при ниски температури, издръжливост при високи температури. Рулонната битумна хидроизолация се полага с газопламъчно заваряване, според наклона на покрива. За да се спре проникването на каквато и да е влага в конструкцията на покрива, е необходимо да се загръщат бордовете, комините и другите елементи. Битумните мембрани (хидроизолация) без минерална посипка не могат да защитят покрива от вредните UV лъчи, затова се полага втори пласт хидроизолация, която е с минерална посипка и има дебелина от минимум 4,5 кг/м2.

Течна хидроизолация на покрив

Може да бъде положена и течна хидроизолация на покрива, получавате монолитно гумено покритие без шевове и механични скрепителни елементи. При полагане се използват четки и валяци, и по този начин мазаната хидроизолация се втрива в покрива и не се пропуска и милиметър от основата, без да е хидроизолирана. Крайното покритие на покрива е на 4-ри слоя, като това не създава шевове в никакъв случай.

Заслужава да се отбележи високата еластичност на течната хидроизолация, която е много важна при различни температурни условия през лятото и зимата (-25 C до +250 C) и издържа на деформации на носещата конструкция една спрямо друга.

В допълнение, течната хидроизолация има отлично сцепление с почти всички строителни материали (битумни покрития, бетон, метал, замазки, дърво и други).

Освен, че предлагаме двата качествени вида хидроизолации, какви други предимства имаме в "Покриви София"?

Сключваме договор с вас, което е вашата гаранция за качество, че няма да има промяна в цената на първоначалната оферта. Оферираме, само ако цената и параметрите на офертата ви харесат, поръчвате. Сключваме договор, изпълняваме всичко спрямо договора, по параметрите и цените описани в него. Работата ни само с висококачествени материали ще ви гарантира качествена хидроизолация и няма да имате притеснения за трайността на крайния резултат след извършен от нас ремонт.

Поръчай хидроизолация за покрива си от PokriviSofia.net в София (Фирма "Трейд Билдинг 91" ЕООД):

Потърсете ни сега през формата за контакти на сайта ни или звъннете на тел. 0877 58 98 91. Ще дойдем на място, ще огледаме, даваме ви най-добрата оферта според вашия бюджет и започваме веднага! Вижте снимки от обектите ни тук.