Изграждане на нови покриви

Изграждане на нови покриви в София

Услуги на "Покриви София" за изграждане на покриви

Търсите фирма за изграждане на покрив, която да ви предложи високо качество за работата, гаранция и ниски цени? Трейд Билдинг 91 извършва услуги за изграждане на всякакъв вид покриви, ремонти, хидроизолации, улуци и керемиди. Цените ни за изграждане започват от около 68 лв. на квадратен метър (включва труда и материалите). Ще извършим оглед на вашия обект и ще ви дадем страхотна цена. Повече от десет години изграждаме покриви и извършваме ремонт на стари покривни конструкции.

Защо да изберете PokriviSofia.net за изграждането на Вашия покрив?

  • Защото сме фирма за покриви в София с ниски цени!
  • Защото имаме опит. Дейността на фирмата ни продължава над десет години.
  • Защото ви предлагаме качествени услуги. Услугата "изграждане на покрив" от "Покриви София", Ви гарантира високо качество, което ще получите заедно с нашите ниски цени.
  • Защото цените ни са страхотни. Трейд Билдинг 91 извършва цялостна и качествена реконструкция на покриви на много ниска цена: цената започва от само 68 лв. на квадратен метър!
  • Цените ни включват труда и материалите. Ако желаете, да закупите материалите за изграждането на покрива си сами, ще заплатите само труда ни.
  • Защото даваме гаранция: от 5 до 15 години - в зависимост от офертата и изпълнените услуги.
  • Вижте снимки от обектите ни тук.

Услуги за изграждане на покрив в град София

Специалистите на фирмата ни Трейд Билдинг 91 отговарят за цялостната реконструкция и за набавянето на всички видове качествени материали, които могат да бъдат необходими при строенето на покрива ви. Бързата работа и отличното качество на работата на професионалистите ни, в комбинация с ползваните от екипа на PokriviSofia.net качествени материали, са сигурна гаранция за отличен резултат.

Ремонтът Ви ще бъде извършен с внимание към детайла и на достъпна цена. Задачата на "Покриви София" при реконструкцията на покрива ви е да извърши бърз и висококачествен монтаж с най-подходящите материали.

Всичко това в PokriviSofia.net го правим с професионализъм и без ненужно оскъпяване, като ви предламе само най-изгодните оферти на пазара в България. "Покриви София" работи само с качествени материали - и от български, но и от чуждестранни компании.

За да не се сблъсквате с проблеми с покрива, заложете на фирмата ни "Трейд Билдинг 91 ЕООД". Сключваме договор с вас, което е гаранция за качество и е вашата гаранция, че няма да има промяна в цената на първоначалната ни оферта. Оферираме, ако цената ви хареса, поръчвате. Сключваме договор, изпълняваме всичко спрямо договора, по параметрите и цените описани в него. Работата ни само с качествени материали ще ви гарантира качествена хидроизолация и няма да имате притеснения за трайността на крайния резултат след извършено от "Покриви София" изграждане на нова конструкция.

Продуктовата ни гама включва битумна хидроизолация, самозалепващи и модифицирани мембрани, битумни керемиди и други съвременни технологични продукти при ремонтите.

Поръчай от PokriviSofia.net сега:

Как да поръчам? Потърсете ни сега през формата за контакти на сайта ни или направо ни звъннете на тел. 087 758 9891. Ще дойдем на място и ще огледаме, даваме ви страхотна оферта и започваме от утре!

Изграждане на покриви в София от PokriviSofia.net