Ремонтираме за Вас!
Професионализъм в ремонта на покриви от
ТРЕЙД БИЛДИНГ 91 ЕООД!
Покривът тече не чакай?
сезона с 10/15% отстъпка

Услуги

Проект – Оферта – Изпълнение
Проектни и ремонтни решения в областта на покривите
ТРЕЙД БИЛДИНГ 91 ЕООД!

Услуги

Търсите фирма за ремонт на покрива си?
Свържете се с нас сега!
ТРЕЙД БИЛДИНГ 91 ЕООД!

Услуги

Услуги

PokriviSofia.net предлага качество за ремонт на покриви за град София и Софийска област на ниски цени - услуги по изграждане на конструкции на нови покриви, пренареждане на керемиди, полагане на хидроизолация на покрив, демонтаж и монтаж на улуци и водосточни тръби и всякакви други ремонти за покрива Ви.

Ремонт на покриви в София

Ремонт на покриви

Хидроизолация на покриви в София

Хидроизолация на покриви

Изграждане на нови покриви в София

Изграждане на нови покриви

Пренареждане на керемиди в София

Пренареждане на керемиди

Тенекеджийски услуги за покриви в София

Тенекеджийски услуги

Монтаж на улуци в София

Монтаж на улуци

Монтаж на водосточни тръби в София

Монтаж на водосточни тръби

Изграждане на навеси в София

Изграждане на навеси

Нашите услуги

Представяне

PokriviSofia.net е собственост на "ТРЕЙД БИЛДИНГ 91" ЕООД. Ние предлагаме услуги по ремонт на покриви в София и Софийска област - проектни и ремонтни решения в областта на покривите – на жилищни блокове, къщи и кооперации.

Освен услугата "ремонт на покриви", ние предлагаме и изграждане на нови покриви, пренареждане на керемиди, полагане на хидроизолация, демонтаж и монтаж на улуци и водосточни тръби и всякакви други ремонти за Вашия покрив.

Някои от предимствата на "Покриви София":

 • Ние сме коректни, много бързи и с ниски цени.
 • Имаме екип само от професионалисти, с опит от над 10 години в бранша.
 • Имаме персонално отношение към клиента.
 • Предлагаме гъвкави решения в зависимост от нуждите ви.
 • Използваме качествени материали.
 • Подписваме договор и даваме гаранция за свършената работа.
 • Поръчайте, идваме на място, даваме Ви отлична оферта и започваме веднага!
 • Свържете се с нас сега!

За ТРЕЙД БИЛДИНГ 91 ЕООД

Връбница

Услуги на PokriviSofia.net за Връбница

Вие търсите фирма за ремонт на покриви в Връбница която да ви предложи качество, гаранция и ниски цени? "Трейд Билдинг 91" ЕООД е фирма, която има основна дейност услуги за ремонт на покриви - всякакви видове - дървени, четирискатни и двускатни и също така многоскатни покриви, хидроизолация и битумни керемиди. Цените ни започват от 9,80 лв. на квадратен метър до 12 лв. на кв. Ще извършим оглед на вашия обект в Връбница и ще ви дадем отлична цена. Вече 11 години ремонтираме покривите ви и извършваме реконструкции и ремонти на покривни конструкции.

ремонт на покриви в Връбница

Защо да изберете "Покриви София" за ремонта на покрив в Връбница?

 1. Защото сме фирма за покриви в Връбница с ниски цени!
 2. Защото ви предлагаме качествени услуги. Услугата ремонт на покриви за град Връбница, Ви гарантира високо качество, което ще получите заедно с нашите ниски цени. Фирмата ни "Трейд Билдинг 91" ЕООД се занимава с цялостна и качествена реконструкция на покриви в град Връбница на много ниска цена: цената започва от само 9,80 лв. на квадратен метър!
 3. Защото имаме опит. Дейността на фирмата ни продължава над единадесет години.
 4. Защото Ви даваме гаранция от 5 до 15 години - в зависимост от офертата и изпълнените услуги.

Услуги за покривен ремонт в Връбница от PokriviSofia.net

Нашите специалисти отговарят за цялостната реконструкция, пренареждане и смяната на керемиди, както и с набавянето на всички видове качествени материали в Връбница, които могат да бъдат необходими при ремонта. Бързата работа и отличното качество на работата на професионалистите ни в Връбница, в комбинация с ползваните от "Покриви София" качествени материали, са сигурна гаранция за отлично ремонтирания ви покрив.

Уверете се, колко достъпни са цените за ремонтът който извършваме: те започват от само 9.80 лева на квадратен метър!

Ремонтът Ви ще бъде извършен с внимание към детайлите и на достъпни цени. Задачата на PokriviSofia.net при реконструкцията на покривите ви е да извърши бърз и висококачествен ремонт с най-подходящите материали.

Пълният комплект от ремонти по дадена покривна конструкция би ви струвал значително по-малко от изграждането на изцяло нов покрив и ще удължи живота на покрива ви с поне 15 години.

Предлаганите от фирмата ни услуги за хидроизлация в Връбница, ще ви спестят допълнитено от енергийни разходи през зимните месеци. През последните години хидроизолацията се прави по супер надежден метод, като се разчита на последните новости в материалите за изолация.

Фирма "Трейд Билдинг 91" ЕООД не разчита само на качествените материали, а и на висококвалифицираните си майстори! Само част от услугите, които можете да получите от фирмата са смяна на керемиди, почистване на улуци, ремонт на капандури, хидроизолации, подмяна на греди и други.

Фирма "Трейд Билдинг 91" ЕООД предлага ремонти и за всички населени места около район Връбница и в цяла Софийска област!

ремонт на покриви в Връбница от Покриви София

Защо да направите ремонт на покрива на къщата си в Връбница?

Защото в Връбница вали много дъжд! Ще спестите от разходите си за отопление и така ще удължите живота на покрива си. Освен това няма да се притеснявате дали ще се налага да си пребоядисвате тавана след всеки дъжд, или ще ви се наложи да се борите постоянно с мухъл и неприятни миризми от влажни помещения. Ако има нещо по-лошо от това да ви потече покрива, то това е да платите за некачествени ремонт, затова не правете тази грешка!

За да не се сблъсквате с подобни ситуации, заложете на фирмата ни Трейд Билдинг 91 ЕООД. Сключваме договор с вас, което е гаранция, че няма да има промяна в цената на първоначалната оферта. Работата с висококачествени материали ще ви гарантира качествената хидроизолация и няма да имате притеснения за трайността на крайния резултат.

Продуктовата ни гама включва материали за битумна хидроизолация, самозалепващи и модифицирани мембрани, битумни керемиди и други продукти.

В PokriviSofia.net работим само с качествени продукти и с едни от най-добрите производители на материали за покривни ремонти.

Поръчай от "Покриви София" в Връбница:

Потърсете ни сега през формата за контакти на сайта ни или звъннете на тел. 0877 58 98 91. Бързо идваме на място и оглеждаме, даваме ви най-добрата оферта и започваме веднага! Елате в клуба на доволните клиенти!