Ремонт на покриви в София

Ремонт на покриви в София

Услуги на "Покриви София" за ремонт на покриви в град София

Търсите фирма за ремонт на покрив в столицата, която да ви предложи високо качество, гаранция за работата и ниски цени? Фирма "Трейд Билдинг 91" ЕООД извършва услуги за ремонт на всякакъв вид покриви, хидроизолации, улуци и керемиди - изложени и описани максимално подробно на сайта ни PokriviSofia.net. Цените ни за ремонт започват от около 10 лв. до 12 лв. на квадратен метър. Ще извършим оглед на вашия покрив и ще ви дадем ниска цена. Повече от десет години ремонтираме покриви и извършваме изграждане на нови и ремонт на стари покривни конструкции.

Защо да изберете PokriviSofia.net за ремонта на Вашия покрив? Защото сме фирма за покриви в София с ниски цени!

  • Защото имаме богат опит. Дейността на фирмата ни продължава над 10 години.
  • Защото предлагаме качествени услуги. Услугата ремонт на покрив от "Покриви София", Ви гарантира високо качество, което ще получите в комбинация с нашите ниски цени.
  • Защото цените ни са страхотни. Трейд Билдинг 91 извършва качествена реконструкция на покриви на много ниска цена: цената започва от само 10 лв. на квадратен метър!
  • Защото даваме гаранция от 5 до 15 години - в зависимост от офертата и изпълнените за Вас услуги.
  • Вижте снимки от обектите ни тук.

Услуги за ремонтиране на покриви в град София и Софийска област

Ние предлагаме услугите си не само в столициата, но и в цяла Софийска област! Специалистите на фирмата ни Трейд Билдинг 91 отговарят за цялостната реконструкция, пренареждане и смяната на керемиди, както и за набавянето на всички видове качествени материали, които могат да бъдат необходими при ремонта. Бързата работа и отличното качество на работата на професионалистите ни, в комбинация с ползваните от екипа на PokriviSofia.net качествени материали, са сигурна гаранция за отлично ремонтираният ви покрив.

Уверете се колко ниски са цените ни за Вашия ремонт: започват от само 10 лева на квадратен метър!

Ремонтът Ви ще бъде извършен с внимание към детайла и то на достъпна цена. Задачата на "Покриви София" при реконструкцията на покривите ви е да извърши бърз и висококачествен ремонт с най-подходящите материали.

Пълният комплект от ремонти по дадена покривна конструкция би ви струвал значително по-малко от изграждането на изцяло нов покрив и ще удължи живота на покрива ви с поне 10-15 години.

От друга страна предлаганите от фирмата ни услуги за хидроизлация, ще ви спестят допълнитено енергийни разходи през зимата. През последните години хидроизолацията се прави с много по-надежден метод, като се разчита на последните новости в материалите за изолация.

Фирма "Трейд Билдинг 91" ЕООД не разчита само на качествени материали, а и на висококвалифицираните си майстори! Само част от услугите, които можете да получите от фирмата са: смяна на керемиди, почистване на улуци, ремонт на капандури, хидроизолация, подмяна на греди на покрива, изграждане на напълно нова конструкция и други.

Всичко това в PokriviSofia.net се прави с професионализъм и без ненужно оскъпяване, като ви предламе най-изгодните оферти на пазара в България. "Покриви София" работи само с качествени материали - от български, но и от чуждестранни компании.

Защо да направите ремонт на покрива на блока или къщата си?

Защото България не се намира в пустинята и все някога ще завали! Ще спестите от разходите си за отопление и ще удължите живота на покрива си. Освен това няма да се притеснявате дали ще се налага да пребоядисвате тавана си след всеки дъжд, или ще ви се наложи да се борите постоянно с мухъл и неприятни миризми от влажни помещения. Ако има нещо по-лошо от това да ви протече покрива, то това е да платите за некачествен ремонт, затова не правете тази грешка!

За да не се сблъсквате с проблеми с покрива, заложете на фирмата ни "Трейд Билдинг 91 ЕООД". Сключваме договор с вас, което е гаранция за качество и е вашата гаранция, че няма да има промяна в цената на първоначалната оферта. Оферираме, ако цената ви хареса, поръчвате. Сключваме договор, изпълняваме всичко спрямо договора, по параметрите и цените описани в него. Работата ни само с висококачествени материали ще ви гарантира качествена хидроизолация и няма да имате притеснения за трайността на крайния резултат след извършен от "Покриви София" ремонт.

Продуктовата ни гама включва битумна хидроизолация, самозалепващи и модифицирани мембрани, битумни керемиди и други съвременни технологични продукти при ремонтите.

В "Покриви София" работим само с качествени продукти и с едни от най-добрите производители на материали за покривни ремонти.

Как да се свържа с PokriviSofia.net и как да поръчам?

Как да поръчам? Потърсете ни сега през формата за контакти на сайта ни или направо ни звъннете на тел. 087 758 9891. Ще дойдем на място и ще огледаме, даваме ви страхотна оферта и започваме от утре!