Поверителност

ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Моля, прочетете изцяло публикуваната ни ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ преди да използвате услугите предлагани от нашия сайт. В случай че не сте съгласни с Условията, моля не използвайте услугите на сайта ни.

Съдържанието в Настоящата политика описва каква лична информация събираме от Вас и как обработваме Вашата лична информация. Тази политика е подготвена съгласно изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR), който се прилага след 25.05.2018 г. и който, заедно със Закона за защита на личните данни, осигурява засилена защита на личните данни в Европейския съюз. Основни принципи на новата нормативна уредба са отчетността и прозрачността пред Вас за обработването на личните Ви данни.

Сайта PokriviSofia.net ползва бисквитки за да подобри работата ви със сайта. Сайта ни не изисква никаква информация от потребителите които ни посещават.

Когато изпращате запитване през формата за контакти, Вие ни подавате единствено име и имейл адрес за обратна връзка. Цялата информация: Вашето име, телефон, имейл и други данни които ни изпратите като запитване, не се споделя с никого и никога няма да бъде предоставяна на трета страна. Информацията която получаваме в запитването Ви не се пази и не се обработва по никакъв начин. Тя се ползва единствено от кода на сайта, за да може да изпрати запитването Ви до нашия имейл адрес.

С ползването на уебсайта ни PokriviSofia.net Вие се съгласявате с нашите правила за ползване на сайта.